Alla inlägg den 17 september 2013

Av Jenniefer Gustafsson - 17 september 2013 06:36

Godmorgon !
Sitter och blossar till mitt morgonkaffe, älsk och Lill prins sover så de är alldeles tyst;)!
Idag är de först p möte 9-12 sen jobb 12-21 så är inte hemma på hela dagen:/!

Igår va en jobbig dag för alla i familjen Lundh/ gustafsson ! Som ja här skrivit här så har Leon bajsat otroligt mkt nu varje dag i 3 veckor, kommit ngn enstaka spya men han har inte visat några tecken på att han har mått dåligt! Men i söndags bestämde vi att vi ringer på måndag så en läkare får kolla upp de! Så kl 9 fick vi tid här i Nässjö, kom in väldigt snabbt men sen va de en lååååååååång väntan!

Leons läkare ville skicka ner honom akut till röntgen så då va de bara att packa ihop och gå ner dit! Men nja akut tid vet ja inte om de är när man får sitta och vänta över 40 min innan man får komma in?? Dåligt! Väl där inne på röntgen så gjorde som de dom skulle, Max va så duktig hela tiden! Åh Leon våran lille kämpe;)!
Tillbaka till väntrummet och får vänta ytterligare 15 min innan dom säger så nu kan ni gå ner till barnavdelnibhen igen!! Jahopp packa ner oss till samma ställe som vi började på!! Sitta och vänta och vänta! Leon börjar bli trött och hungrig:(! Tillslut efter en jäkla lång stund så kom läkaren och sa att Leon va förstoppad i HELA sin tjocktarm:( okej tänkte vi hur kommer de sig? Leon har verkligen inte visat ett enda tecken på att han har haft ont, han har ätit som vanligt och så!! Där konstaterade vi att vi har verkligen en liten kämpe<3 gått förstoppad i veckor utan att visat tecken på att han har haft ont! Lilla älskling! Efter de blev de vänta igen tills en ssk kommer och ska klyxa Leon! Åh han va så duktig, skrek inte en gång utan bara när allt kom ut..:( så två fulla blöjer på 15 min.. Åh sen fick vi äntligen åka hem!! Nu ska vi ge han laktolos på morgonen och se on de blir bättre, tänka på att inte ge han förstoppad mat! Så ja över 3 timmar spenderade vi där igår... Men skönt att veta va de va nu!!
Herregud kan inte förstå hur Leon har orkar man vet ju själv hur ont de gör när man är förstoppad:(!

Lilla älskling, vi har kämpat mkt me dig när de gäller allt, men så som du har fått kämpa så ska mamma och pappa inte yttra sig! Starka fina helt underbara lilla kille<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards